Solti Ifjúsági Fúvószenekar

Soron következő eseményeink

Pünkösd - Révbérpuszta - 05. 20.

Révbérpusztán a "pünkösdi forgatag" keretén belül meghívást kaptunk egy kis térzenére, amit örömmel vállaltunk el, hiszen évekig visszatérő fellépői voltunk a rendezvénynek. A műsorunkat a május 25-27 közötti osztrák turné számaiból válogatjuk majd. Fúvószenekari indulók, komolyzene, pop, rock egyvelegeket hallhat a kedves érdeklődő közönség.

Világrekordot döntünk

picture from concert

Zenekarunk meghívást kapott Ausztriába, ahová kb 750 zenészt várnak egy időben. A fúvószenekarok csigaalakzatot alkotva fognak közösen zenélni, ami egyben világrekord is lenne. A közös számok tanulásával, menetelés gyakorlással elkezdtük a felkészülést. Persze, ha már arra járunk, szabadidőnkben igyekszünk bejárni a környéket. A legfiatalabbak pl. már nagyon várják a korlátlan csokifogyasztással kecsegtető csokimúzeumot

Városházi Zenés Est

Sok éves hagyománynak megfelelően idén is "bevesszük" a solti polgármesteri hivatal udvarát, hogy vidám fúvószenével töltsük meg azt. Az időpont: 2018. június 17. A műsor idén az idei külföldi turnékon elhangzó számokból áll majd össze. Tehát magyaros, induló, polka, filmzene, pop, rock, latin stílus szerelmeseinek is kedvére teszünk.

Németország, Grimma - Fúvószenekari fesztivál

Idén immár 9. alkalmommal rendezik meg a németországi Grimma városában a nemzetközi fúvószenekari fesztivált. Itt megnézheti a fesztivál honlapját... Már rendszeres visszatérőként zenekarunk is meghívást kapott, melyet nagy örömmel fogadtunk el, hiszen óriási élmény egy 5000 fős fesztiválsátorban zenélni, és több tucat, szinte minden földrészről érkező fúvószenekarokból álló koncertsorozatban akár nézőként, hallgatóként is részt venni.

Ugrás a tetejére